24 Kasım 2019 Pazar

Telefonla Fal

  İlişki ölçekleri, en iyi bilinen ve en yaygın kullanılan Baktırmak İstiyorum tarot serveti olan Bilinçaltı Okuma birçok farklı şekilde görülür. Fal Baktırmak İstiyorum Tarotta, genel ilişkileriniz için birçok farklı Canlı Fal ilişki dizisi vardır. Seçtiğiniz ilk kartı dibe yerleştirdikten sonra, İtiraf Hattı üstüne iki, üç, dört, altı ve dokuz kart yerleştirin. Daha Falcı Aranıyor sonra 5 numaralı kartı, 6 numaralı Kayseri Access Bars kartı, sol tarafına sağ tarafına koyarız. Gerçek Fal Kartların numaralandırılması bizim seçim sırasına Sırdaş Hattı göre belirlenir. Bu genişletmeyi her türlü ilişki için Falcı Telefon Numaraları kullanabilirsiniz. Katina Falı Tek yapmanız gereken kişiye ve sormak istediğiniz soruya odaklanmak.

Bu genişlemede, bir numaralı kart Regresyon diğer kişiyi nasıl gördüğünüzü gösterir. İkinci kart, Telefonda Fal odaklandığınız kişinin Telefonla Fal sizi nasıl gördüğünü gösterir. Yorumcu Aranıyor Üçüncü kart ihtiyaçlarınızı bildirir. Dördüncü kart, Canlı Fal Baktırmak İstiyorum odaklandığınız kişinin ihtiyaçlarını söyler. Online Falcılar Beşinci kart, ilişkinizin nerede olduğunu gösterir. Altıncı kart, ilişkinin hangi yönde Yüzde Yüz Çıkan Fal ilerlemesini istediğinizi gösterir. Falcı Ara Yedi numara, hangi yolu takip Danışman Online etmek  istediğinizi En İyi Fal Sitesi gösterir. Sekiz numaralı Canlı Dert Hattı kart size Canlı Dert Köşesi ilişkiniz hakkında Canlı Dert Ortağı düşünmeniz gereken puanları Dert Sohbet Hattı verecek ve dokuz numaralı kart sorunuzu cevaplayacaktır.  

28 Eylül 2019 Cumartesi

Bitkiler Alemi Gezi Rehberi Nasıl Çalışır

Bir kişi vitaminlere aşırı doz aldığında, kişinin hipervitaminozu veya vitamin zehirlenmesi yaşadığı söylenir. Hipervitaminozu, bir kişi bir veya daha fazla vitamin tükettiğinde ortaya çıkar. Vitamin zehirlenmesi belirtileri aşırı alınan vitamin türüne göre değişir, ancak sinirlilik, kemik hasarı, anoreksi ve düzensiz kalp atışı içerebilir. Vitaminler suda çözünür veya yağda çözünürdür. C vitamini ve B vitamini kompleksi gibi suda çözünür vitaminler suda çözülür ve vücutta taşınır. Vücut, bu vitaminlerin kullanımı için gerekenleri alır ve fazlalık idrarda vücuttan dışarı gönderilir. Suda çözünen vitaminler vücutta depolanmadığından, insanlar günlük olarak suda çözünen vitaminleri tüketmelidir.

17 Temmuz 2019 Çarşamba

Backlink

https://bilgi.biz/
https://gundempostasi.com/
https://www.apkindir.gen.tr/
https://www.onlinefalcilar.biz/
https://danismanonline.com/
https://seouzmani.seokoloji.com/
https://blackolives.xyz/
https://onlineolives.xyz/
https://arac-kiralama.web.tr/
https://tozanlihamam.web.tr/
https://araniyor.org/
https://evden-eve-nakliyat.name.tr/
https://muhabbetkusu.name.tr/
https://teknolojiblog.name.tr/
https://sacdokulmesi.name.tr/
https://caps.name.tr/
https://istanbulcilingir.name.tr/
https://korku.name.tr/
https://guncelsaglik.name.tr/
https://dedektiflik.name.tr/
https://wordpresshocasi.name.tr/
https://androidoyun.name.tr/
https://patronsosyalmedya.web.tr/
https://www.sacmodelleri.name.tr/
https://ataturkfotograflari.name.tr/
https://hukuk.name.tr/
https://futbol.name.tr/
https://sanalparabirimi.name.tr/
https://seouyumlumakale.name.tr/
https://psikoloji.name.tr/
https://canliborsa.name.tr/
https://www.sancaktepecilingirim.net/
https://klimateknikservis.name.tr/
https://bisiklet.name.tr/
https://turkiyesohbet.name.tr/
https://antikaalanlar.name.tr/
https://dedektor.name.tr/
https://alfa.name.tr/
https://apkandroid.name.tr/
https://yazilim.name.tr/
https://balikcilik.name.tr/
https://magazin.name.tr/
https://filmtanitim.name.tr/
https://engelsiz.name.tr/
https://parakazanmak.name.tr/
https://turktarihi.name.tr/
https://dogalbitki.name.tr/
https://dogumkontrol.name.tr/
https://pazarlama.name.tr/
https://apkoyunindir.name.tr/
https://www.antikaalanlar.co/
https://antikaesyaalanlar.web.tr/
https://www.onlinefalcilar.com/
https://www.dertdoktoru.com/  

1 Temmuz 2019 Pazartesi

Aşk Falı Baktırmak İstiyorum

Fal baktırmak isteyen kişiler gerek kendisi gerekse de yakınları için bu tip girişimler içerisinde yer alabilmektedir. Sağlık falı anlamında da hareket edecek olan kişilerin sorunsuz bir konumda da sonuçlar Telefonla Fal alabilmeleri konusunda da ilgi çekebilecektir. Sağlık falı da bu noktada gerekli imkanları sağlayabilecek ve tam anlamıyla da verimli bir durumda da yer alabilecek olan bir uygulama olarak da adından söz ettirebilecektir. Telefonda Fal Bu suretle de gereken tüm imkanları sağlayabilmesi anlamında da cazip bir seçenek olarak da gözlemlenebilecektir. Sağlığın gidişatına dayalı olarak bakılacak olan bu fallar; aynı zamanda da var olan hastalıkların Canlı Fal hakkında da gereken bilgilere sahip olmayı da sağlama anlamında yeterlidir.



27 Haziran 2019 Perşembe

Hakan Kalkan

Kanal Açıklaması (Hakkında)

Merhabalar, Ben uzman astrolog Hakan Kalkan Eril dişil enerji açılımı, tek soru astroloji danışmanlığı, doğum haritası danışmanlığı ve sinastri doğum haritası danışmalığı için 0552 310 11 59 cep telefonu numaramı arayabilir yada Watshapp'dan yazabilirsiniz.Unutmayın geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği birlikte inşa edebiliriz. Saygılar ve sevgiler  

Anahtar Kelimeler;

24 Haziran 2019 Pazartesi

Tarihi Yunan Evleri Otelleri

UNESCO's World Heritage site Sinasos, we had a 600-year-old historic building and a magnificent hotel with its historical texture intact. We are 400 meters from AYANIKOLA monastery, one of the world's most important monasteries, and 300 meters from St. Constantine'S Eleni KLISESI.SOCIAL




22 Haziran 2019 Cumartesi

Avukat Adana

Avukat olmak için belli şartların olmalı. 

Türk vatandaşı olmak,
Hukuk fakültesi mezunu olmak
Staj bitmiş olmak
Avukatlığa engel yok


14 Haziran 2019 Cuma

Quality Olives Buy Olives Best Olives

PREPARING GREEN OLIVE TO BOOTS

Boot green olive brine, previously prepared as a home need for the market because of the desire to return to the commercial direction. As a result of this method, the number of table olives making broth is increasing.

The olives to be evaluated as boots green olives should be preferred to be selected from olive varieties such as Ayvalık oil and Çakır with hard eten, instead of varietal table olive varieties. instead of processing the varieties as a table instead of oil processing is the benefit of the manufacturer.

The main stages of preparing boot green olives are:

If we see how these phases should be done in order;

1-Yield

The olives to be evaluated as boot olives should be harvested within the period from the time when the varieties take the normal size and the dark green color starts to open up to the time until the partial pinkness occurs. Quality Olives

2-Transport:

The collected olives should be transported to the plant carefully in a way not to damage the olives in 20-30kg wooden or plastic cases or saddles.

3-Selection:

Olives brought to the brothels are laid and the leaves, wounded, dented, insect-eaten and more mature grains are extracted by hand.

4-Size Sorting:

Olives are divided into sizes according to their size by hand or simple hand sieves. However, the most suitable sorting machines are both time and labor saving. In recent years, these machines have been developed in various lengths and are chosen according to the purpose and provide great convenience to the brothels.

5-Boots:

Generally, the work of boots is done by women in places where labor is low by drawing with 2-3 razors along the length of the calf and half of the flesh. It is more economical to use the boot machine for salamurhane. 6 tons of olive drawing machines started to be used. Buy Olives

6-Water Flavoring:

The olives drawn are put into fresh water in order to eliminate bitterness. Considering the melting properties of the water, it is suitable to use lime water, ie potable well water or low water hardness by preparing 2% brine. Glazed cube, concrete pool, fiberglass tank is used as fermentation vessel. The bitterness in olive oil is sweetened by passing the water within 20-30 days and from time to time by withdrawing the water. The sweetening is accelerated if the water is changed, but the softening increases in relative proportions, the water change does not fall down to 1 week. In general, water is not changed during sweetening. Water is changed once or twice near sweetening. Water is changed with sweetening and the olives are washed thoroughly. With this method, the duration of sweetening is increased up to 45 days. I'm REE.

7-Salting:

Flavored olives are kept in brine for 15-30 days. The amount of salt to be put for 100 liters of water is 10 kg.dır.Therefore, 10% brine is prepared. Frequent salt checks are done to prevent salt ratio from falling down to 7-8%. The simplest way to make salt checks is by Baume aerometry. This rod-shaped top is a glass scale with a weight at the bottom. To measure salt with Baume, the brine to be measured is put into a long, narrow container. According to this scale dalar.Turka is the first figure outside of Baume floating in salt water gives the figure close to the percentage of salt coming to the full surface of the brine.For example, this figure 8 is 100lt. 8kg.tuz in the water melted in the state of the container while doing the controls both under and above the container should be taken from the top of the sample should be thoroughly mixed. Salt control should be done before the salt salt water should be done. Olives by pulling the salt into the brine gives the core water. The salt concentration of this low olive is continued until the brine is equal. Best Olives

8-packaging:

The olives which take the salt in the brine for 15-30 days, are packaged in the prepared brine again this time. Depending on the hardness and maturity of the salt, the salt ratio of the brine in the salted water is between 5-7%. lime salt (citric acid) that does not exceed 1% to 1.5% of the packaging brine, such as the use of 5% brine for hard cereals, but less 7% brine for advanced olives. lactic acid used for this purpose is added.

9 Haziran 2019 Pazar

SEO

Arama motoru optimizasyonu (SEO), dijital pazarlama setinin altında ve yararına göre konumlanan en önemli dijital pazarlama başlıklarından biridir.
Aynı ürünü satan dükkanlarla dolu uzun bir cadde düşünün. İnsanlar sizi nasıl fark eder? Ürünler aynı olabilir, ancak fiyat politikanız, nakliye süreniz veya benzeri bazı avantajlarınız olabilir. Her şeyden önce, dükkan konumunuz diğerlerinden daha görünür olabilir. İşte SEO, arama motorlarında hareket halinde olan kullanıcıların dikkatini çekmenize ve web sitenizi gerçekleştirmelerini sağlar.

Peki, bir web sitesi arama motoru parametrelerine göre nasıl optimize edilmelidir? Her şeyden önce, arama motorunun Google hakkında düşünmemiz gerektiğini bilmeniz gerekir. Elbette, Bing, Yandex ve diğer birçok arama motoru var, ancak ortalama olarak, dünyanın% 85'i internette bir şey aramak için Google'ı kullanıyor. Bu nedenle, web sitelerini sıralamak için kullanılan parametreler genellikle Google merkezlidir. Google ne diyorsa.

Google parametrelerinin bazıları artık yasaklanmıştır, bazıları ise belirtilmemiş zaman aralıklarında sürekli olarak değişmektedir. Aşağıda sizlerle ilgili bazı parametreleri paylaşacağım. Ayrıca, yeni metrikler ve gelecekteki en iyilerden bahsedeceğiz. SEO Uzmanı

Basit SEO Parametreleri
Web sitenizin URL'leri sayfalarla uyumlu olmalı ve aynı başlığın URL'nizin sonunda ve bulunduğunuz sayfanın başında olması gerekir.
Web sitenizin HTML ve CSS yapısı, çoğu W3C doğrulamasına göre tasarlanmalıdır. Özellikle, H Etiketleri doğru tanımlanmalıdır.
AdWords Anahtar Kelimeler Araçları gibi araçları kullanarak Google'a katılmak istediğiniz anahtar kelimeler ve kelime öbekleri oluşturmalısınız. Sonra bunları konuyla ilgili makaleler yazmak ve bazı anahtar kelimelere link vermek için kullanmalısınız. Ayrıca bu makaleleri iyi veriler içeren bir sitede yayınlamalısınız. Bunun için w adresini kullanabilirsiniz. Lütfen bir sitede yalnızca bir makale yayınlamanız gerektiğini unutmayın. Her site için farklı bir makale yazın. Makale Google için benzersiz olmalıdır.
Tüm bu "Bağlama" işlemlerini yaparken, bol miktarda içerik, makale vb. Olacak, bir şeyler üretmeli ve bunları web sitenizde veya blogunuzda paylaşmalısınız. İçeriğiniz orijinal olmalı, özellikle de metin olmalı. Böylece Google sizi hızla fark edecek. Google, site sıralamasında belirlenirken kesin bir kurala sahiptir; İçerik kraldır!

·         Backlink Almak İstiyorum

·         Backlink Paketi Satın Al

·         Backlink Paketleri

·         Edu Gov Backlink Paketleri

·         Forum Tanıtımı Backlink Paketleri

·         Kalıcı Backlink Paketleri

·         Otoriter Backlink Paketleri

·         Paravan Blog Backlink Paketleri

·         SEO Backlink Paketleri

·         Yorum Backlink Paketleri

 

·         E-Ticaret SEO Danışmanlığı

·         Kişisel Özel SEO Danışmanlığı

·         Kurumsal SEO Danışmanlığı

·         SEO Danışmanlığı

·         SEO Danışmanlığı Hizmeti

 

 

·         Google SEO Paketleri

·         İndirimli SEO Paketleri

·         SEO Hizmet Paketleri

·         SEO Paket Fiyatları

·         SEO Paketi Satın Al

·         SEO Paketleri

·         Ucuz SEO Paketleri

·         Uygun SEO Paketleri

 

·         Linkwheel

·         Paravan Blog

·         Paravan Blog Ne İşe Yarar?

·         Paravan Blog Site Nedir?

·         Paravan Site

 

 

Sosyal medya SEO çalışmasının önemli bir dayanağıdır. SEO'yu doğrudan etkileyen ana faktörlerden biri, özellikle Google + ve tercihen Google My Business üyeliği ile sayfa hareketleridir.

30 Mayıs 2019 Perşembe

Aranıyor

·         Kan Aranıyor 

·         Donör Aranıyor 

·         Kayıp Aranıyor 

·         Kayıp Araba 

·         Kayıp Bisiklet 

·         Kayıp Kedi 

·         Kayıp Köpek 

·         Kayıp Kuş 

o    Kayıp Muhabbet Kuşu 

o    Kayıp Papağan 

o    Kayıp Güvercin 

·         Kayıp Motosiklet 

·         Kayıp Telefon 

·         Yatırımcı 

o    Ortak 

·         Diğer 

·         Ev Arkadaşı 

o    Kalacak Yer Arayanlar 

15 Nisan 2019 Pazartesi

ERDEM SEZER

Erdem SEZER

Erdem Sezer, 1988 yılında yüzme sporuna İ.Y.İ.K. (İstanbul Yüzme ihtisas Kulübü)'nde başlamıştır.

 

1995-2001 yılları arasında Türk Yüzme Milli Takımında yer almıştır. İlkokul'u Şişli Terakki Vakfında, Liseyi ise İSTEK Vakfı, Atanur OĞUZ Lisesi'nde okumuştur. 1998 Avrupa Gençler Yüzme Şampiyonasında 200 m. "kelebek" branşında final yüzmüştür. 1998 yılında Akdeniz Oyunlarında (Co-federation of Mediterranean Nations) 200 m Kelebek'te 2.12.75 ile 2. olup, kendisine ait olan Türkiye rekorunu kırmış ve Türk Milli Takımının tek madalyasını kazanmıştır. 2000 Yılında Türkiye Şampiyonası ardından kazandığı burs ile üniversite eğitimi için aynı yıl Amerika Birleşik Devletlerinin, Indiana eyaletine, ardından da Florida eyaletinin Tampa şehrine gitmiş ve eğitimi ardından 2008 yılında Türkiye'ye dönmüştür. Toplam 44 Türkiye Rekoru, 1 Florida Eyalet Rekoru ve çok sayıda Türkiye 1.'liği sahibidir. Askerliği sırasında Ordu Milli Takımında bulunmuş ve 2009 yılında Kanada'da yapılan Yüzme Şampiyonasında 200 m. Kelebek branşında Dünya 4.'sü olmuştur. Türk Ordu Milli Takımının Dünya Yüzme Şampiyonlarında almış olduğu en iyi derece halen bu yarış ile kendisine aittir. 2013 yılı itibari ile Türkiye Yüzme Milli Takımlar Menajerliğine getirilmiştir.

 

Erdem Sezer, 1 Nisan 2014 tarihi ile görevine "Türkiye Yüzme Direktörü" olarak devam etmiştir.

 

Erdem Sezer

1996 yılında Amerika'ya lise eğitimi almak için giden genç bir Milli sporcu; Lise, üniversite, iş hayatı derken yaklaşık 12 yıl Amerika'da kalır ve bu süre zarfında Amerika'da bir kaç ev alır.

 

Dolar olarak aldığı kira, Türkiye'deki aynı fiyata alınabilecek evin kira getirisinin iki, neredeyse üç katıdır. Dolayısı ile ülkesine dönmesi halinde kirasının hesabına nasıl yatacağını, vergisinin nasıl ve kimler tarafından takip edileceğini öğrenmeye, kısacası başı ağrımadan parasını nasıl alabileceğini araştırır ve TRUSA Investment Management firmasını kurarak Türkiye'deki yatırmcılara Amerikandan Ev Almaları ve Kazanç Sağlamaları açısından destek vermektedir. 

 

Erdem Sezer Resimleri

Erdem SezerErdem SezerErdem SezerErdem SezerErdem SezerErdem SezerErdem SezerErdem SezerErdem Sezer Erdem SezerErdem Sezer Erdem Sezer Erdem Sezer Erdem Sezer

Erdem Sezer Hakkında

Erdem Sezer Kişisel Blog İnternet Sitesi 

www.erdemsezer.com/tr

7 Nisan 2019 Pazar

TRUSA INVESTMENT MANAGEMENT

Amerikadan Ev Almak

AMERİKA'DAN EV ALMAK

Şirket politikası "Sorunsuz Yatırım, Döviz ile Kazanç" olan TRUSA altyapısı, ancak 2015 yılında Türkiye'den yaptığı satışların tamamına kiracı garantisi desteği verebilecek duruma gelmiştir. 2015 Yılı itibarı ile Türkiye'deki müşterilerine Amerika'dan kira garantisi opsiyonu ile evler satmaya başlayan TRUSA, portföyünü ve dostlarını gün geçtikçe arttırarak günümüzde Türkiye'de sahasının lideri konumuna hızla gelmeyi başarmıştır.




Amerikadan Ev Almak

AMERİKA'DAN EV SATIN ALMA AVANTAJLARI;

  • Türkiye'deki yatırımcıların Amerika'dan aldıkları "ikinci el müstakil evlerin" tüm satın alma ve sonrasındaki yönetim (kiralama ve takip) hizmetlerini sağlar.
  • Amerika kuruluşlu olan TRUSA, sektörde "kiracı garanti opsiyonlu ikinci el evler" 'in satışını yapabilen tek firmadır.
  • Bireysel müşterilerinin yanı sıra, aynı alanda faaliyet gösterip, "kiracı garanti opsiyonlu ikinci el evleri" satan Türk firmalarının da satın alma ve yönetim işlemlerini TRUSA sağlamaktadır.
  • Kısacası Amerika'dan alacağınız "kiracı garanti opsiyonlu ikinci el evinizin" alım işlemleri, başka bir firma ile başlasa bile TRUSA ile devam edecek ve tamamlanacaktır.
  • Bu güçlü altyapısı sebebi ile Amerika'dan alınacak ikinci el evlerin satın alımı noktasında TRUSA'nın doğru adres olduğunu söylemek yerinde olacaktır.


Amerikadan Ev Almak için Tıklayın

 

  1. Gayrimenkulünüzün tapusu adınıza çıkar. önce e-mail ile kopyası, ardından kargo ile orjinali size ulaştırılır.
  2. Türkiye'deki kira getirisinin üç katına yakın kira getiriniz olur. (*Kiracı garantisi opsiyonu ile)
  3. Evinizin kiralama, bakım ve takip gibi tüm ihtiyaçları profesyonellerce sağlanır.
  4. Belirlediğiniz ülkedeki banka hesabınıza kiranız Amerikan Doları olarak yatırılır.
  5. Dolar kurunun yükselmesi ile kazancınız da artar.
  6. İhtiyacınız doğrultusunda Amerika'da oturma izni ve vatandaşlık başvuruları hizmeti için doğru adreslere yönlendirilir.
  7. Amerika'da bulunan 5 ofis ve 45 kişilik profesyonel ekibimiz ile sürekli yatırımın en yüksek getiri sağladığı emlak portföylerinin ve yatırım piyasasının takibi ve yatırımcılarımıza sunulur.

 

örnek yatırım fırsatı;

410.000 TL 'lik bir emlak yatırımı ülkemizde ortalama 1.200 – 1.500 TL kira getirisi sağlamaktadır.

TRUSA ile 75.000 Amerikan Doları karşılığı, yaklaşık 410.000 TL ile Amerika'dan alacağınız evinizin kira getirisi ( kira garantisi komisyonu düşüldükten sonra ) ortalama 625 – 655 Amerikan Doları yani takriben 3.450 – 3.600 TL'dir

Listemizdeki emlak seçeneklerinin TAMAMINA "kiracı garantisi opsiyonu" verilmektedir.

*Yukarıda verilen örnek TRUSA yatırımları içerisinde yatırımcı çekmek amaçlı verilen bir örnek değildir. Standart TRUSA yatırımlarından sadece biridir
 

Yıllık Giderleriniz;
 

1. Gayrimenkul vergisi ( Takriben 1 Aylık kira getiriniz kadar )

2. Doğal afet sigortası ( Takriben 1 Aylık kira getiriniz kadar )

TRUSA ile Amerika'dan alacağınız evinize ait Tüm giderleriniz ( vergiler, doğal afet sigortası ve kiracı garantisi komisyonları ) sonrasında amortisman ( kendisini geri ödeme ) süresi Amerikan Doları bazında 11-12 yıl arasında olacaktır.,

Dolayısı ile 75.000 Dolarlık yatırımınız yılda net olarak 6.250 ila 6.600 Dolar arasında getiri sağlıyor olabilecektir.



Amerikadan Ev Almak için İlk Adım

SIKçA SORULAN SORULAR

Neden Sadece İkinci El Evler?

Türkiye'nin aksine Amerika'daki yeni evlerin alımında bir indirim veya ikinci el benzerlerine göre ucuzluk söz konusu değildir. Tam aksine çoğunlukla yeni ev alıyor olmanın fiyat farkı ödenir. Vergiler de yükseleceği ve yatırımcılar için önemli olanın yıl sonunda ele geçecek net para olması sebebi ile ilk seçim asla yeni evler olmamalıdır.

Neden Müstakil Evler?

Apartman dairelerinin, müstakil evlerden daha ucuz olması konsepti Türkiye'den aklınızda olan bir bilgidir. Aksine işçilik ve el emeği Amerika'da pahalı olduğu için apartman dairelerinde sunulan hizmetler daha maliyetlidir.

örnek olarak ayda 1.000 Dolar kira getirisi olan iki ev karşılaştırıldığında, apartman dairesindeki aidatları her zaman mal sahibinin ödeyecek olması alacağınız kirada ortalama 300-350 dolarlık bir gider oluşturacaktır.

 

Buna karşılık alacağınız müstakil evde çıkabilecek masraflar ev sahibine aittir. Fakat TRUSA her alınacak eve ekspertiz yaptırarak evin son durumunu ve çıkabilecek tüm masrafları aldığı (ortalama 30 sayfalık) detaylı raporlar ile görüp, sizinle mutabık kaldıktan sonra gerçekleştirmektedir.

 

Bu altyapı ve hizmetler sayesinde aynı satış fiyatı ve kira getirisi sağlayan bir apartman dairesi 650 dolar net kira getirirken, müstakil ev ise 1.000 dolar civarında kira getirisi sağlayacaktır.

 

"Kiracı Garantisi Opsiyonu" Nedir?
 

TRUSA, 2015 yılından beri Amerika'nın önde gelen sigorta firmalarından biri ile çalışmaktadır. Yapılmış olan 25 Yıllık anlaşma neticesinde TRUSA müşterileri istemeleri halinde aylık kiralarından %8 komisyon ödemek koşulu ile kiracı garantisi satın alabilirler. Bu opsiyon günümüz itibari ile TRUSA'yı Türkiye'de alanında tek ve lider konumda tutan en önemli özelliklerden biridir. İstemeniz halinde evinizi kiracı garantisi sistemi dışında da satın alabilir ve %8 ödeme yapmazsınız.

%8'lik Kiracı Garantisi Komisyonu İçerisine Neler Dahildir?

Aylık kiranızdan ödenecek %8'lik komisyon ile paranızın isterseniz Türkiye'deki isterseniz Yurt dışındaki Dolar hesabınıza her ayın 7'sinde yatırılması ve evinizin kiracısız kalmasına, kiracınızın kirayı geç ödemesine veya hiç ödememesine karşı sigorta satın almış olursunuz.

TRUSA Flip

Trusa Homes, 2018 itibari ile Florida Eyaletinde "Flip" renovasyon ardından satış hizmeti vermeye başlamıştır. Aşağıdaki resimlerde görebileceğiniz gibi bu hizmet sonucunda göz ile görülür bir farklılık ardından yüksek rakamdan evlerin satışı ve kazanç mümkün olmaktadır. Tüm hizmetlerin Trusanın kendi çalışanları tarafından yapılıyor olması buradaki kazancı yatırımcı için mantıklı bir hale getirmektedir. İsteğiniz halinde sizide bu hizmetimizden yararlandırmaktan memnuniyet duyacağız.

 



Amerikadan Ev Alma Avantajları

DüNYADA TRUSA

TRUSA Investment Management, Amerikada oluşturduğu alt yapı ile Türkiyeden her türlü yatırım fırsatını mümkün kılabilmektedir. İstediğiniz mülk ister ev, ofis veya arsa olsun tüm yatırım araçlarına TRUSA ile ulaşabilmeniz mümkündür. 

TRUSA vasıtası ile satın almış olduğunuz yatırımınızı zaman içerisinde tekrar satmak isterseniz, satış konusunda da TRUSA yanınızda olacaktır.  

 

Yatırım Opsiyonları 

TRUSA INVESTMENT MANAGEMENT İLETİŞİM BİLGİLERİ


Adres : Giz 2000 Plaza Maslak Mahallesi, Eski Büyükdere Cd. No:7 Ofis No:53-54 Sarıyer / İstanbul 34398 

Telefon : 0850 822 4707 - 0532 202 2400 

Web Adresi : www.trusa.com.tr  Mail Adresi : info@trusa.com.tr

Amerika'dan Ev Almak için Tıklayınız.

6 Nisan 2019 Cumartesi

VRV KLİMA

VRV Daikin

Önceliği daima çevre, kalite ve inovasyona veren Daikin'in; Japonya'da bulunan merkezinde Önemli üretim tesisleri ve yüksek teknolojili Ar-Ge merkezleri vardır.

Daikin tarihinde birçok icat ve teknolojik yeniliğe imza atmıştır. 1950'li yıllarda dünyanın ilk paket tipi klima ve ısı pompası, 1960 larda ilk multi split klima sistemi, 1982' de VRV klima sistemi gibi birçok yeniliğin Öncüsü olmuştur.

VRV / VRF Klima Nedir ?

VRV / VRF  Klima Nedir ?

Vrv ( Variable Refrigerant Volume ) klima ; merkezi heat pump dış ünitenin , kendi sistemine bağlı iç ünite veya iç ünite grubuna, anlık değişen debiyle soğutucu akışkan gÖndererek beslediği klima sistemleridir. Vrv klima sistemlerinde , mahallerde bulunan Vrf klima iç üniteleri , mahalin o anki ısıtma / soğutma ihtiyacına gÖre soğutucu akışkan debi ve sıcaklık ayarını yaparak ilgili iç ünitelere gÖnderir. Bu sayede mahallerde kullanıcı tarafından istenilen iç ortam sıcaklığı sağlanırken , ihtiyaç kadar enerji tüketimi sayesinde maksimum tasarruf elde edilir.

Vrv klima sistemlerinde dış üniteler 4HP (11,2 Kw) / 54 HP (151 Kw) arasında mevcuttur. Dış ünite kapasiteler arasındaki bu çeşitlilik sayesinde Vrf klima kullanım alanlarının oldukça geniş olmasına sebep olmuştur. Örneğin ; 3 odalı daire tipi bir evin ısıtılıp, soğutulmasında Vrf klima sistemi kullanılırken , aynı sistem 10 katlı bir otelin ısıtma-soğutma ihtiyacını karşılamak için de kullanılabilmektedir.

Bir Vrv klima sisteminde bulunan iç ünite tipleri birbirinden ayrı tip olabilmektedir. İç üniteler 4 yÖne-2 yÖne -tek yÖne üflemeli kaset tipli , gizli tavan tipli , duvar tipli , kasetli-kasetsiz dÖşeme (yer) tipi yada tavan tipi olabilir. Kullanıcı kendi zevkine ve mahalin mimarisine uygun iç ünitelerden istediği tip Vrf iç üniteyi kullanabilir. Vrv iç üniteleri splıt klimalardan farklı olarak içlerinde Expansion valf bulundurmaktadır. Dış ünite kompresÖründen çıkan soğutucu akışkanın basınç değeri iç ünitenin genleşme valfine varıncaya kadar yüksek basınçlıdır. Bu sayede splıt klima sistemleri maksimum 30-40 metre bakır borulama yapılabilirken, Vrv klima sistemlerinde 1000 metreye kadar bakır borulama imkanı vardır.

Vrf klima sistemlerinde tek bir bakır boru ana hattı mevcuttur. Joınt diye adlandırılan branşmanlar ile iç ünite veya iç ünite gruplarına dallanarak dağılım sağlanmaktadır. Bu sayede diğer merkezi klima sistemleri için birden fazla şaft ve m ekanik alan gerekirken ; Vrv klima sistemlerinde bir şaft ayrılması yeterli olmaktadır.

Konutlarda VRV Klima Sistemi Kullanımı Avantajları

Vrv / Vrf Merkezi Sistem Klimaları konutlarda yoğun bir şekilde kullanılmaktadır.

Konutlarda kullanılan Vrv /Vrf klima sistemlerde kapasite seçimi ve cihaz tipi oldukça Önem taşımaktadır.

Konutlarda kullanılacak olan Vrv /Vrf klima sistemleri hesaplamaları ve tasarımı yapılırken ; evin yapısal Özellikleri, bulunduğu binanın konumuna ait iklim Özellikleri , Vrv iç ünitesinin konulacağı mahalin kullanım amacı , cam alanları… gibi etkenler dikkate alınmalıdır. BÖylelikle ; sistemden maksimum verimi , minimum enerji sarfiyatı ile elde edilebilir.

Günümüz teknolojisinde evlerde her odaya ayrı ayrı birer adet splıt klima (1 adet iç – 1 adet dış ünite takımı) koymak yerine , tek bir Vrf dış ünitesi ile bütün evin iklimlendirmesini sağlamak mümkün hale geldi.

Konutlarınızda kullanacağınız Vrv/Vrf klima sistemlerinin başlıca avantajları şunlardır ;

  • Vrf sistemi ile kışın ısıtmayı , yazın da soğutmayı tek bir sistem ile gerçekleştirmeniz mümkün.
  • Vrf merkezi kontrol ünitesi ile odaları ayrı ayrı günlük, haftalık, aylık hatta yıllık programlayabilmek mümkün.
  • İçerisinde o an kimsenin bulunmadığı odalardaki cihazlar anlık otomatik yada manuel kapatılabilir. BÖylelikle hiçbir cihaz gereksiz çalışmaz.
  • Dış hava sıcaklıklarına gÖre sistem otomatik olarak evaporasyon / kondenzasyon (çevrim sıcaklıkları) değiştirebilir. Dolayısıyla sistem her mevsimde tasarruf sağlar.
  • Vrv sistemi ortamı ısıtır yada soğuturken aynı zamanda ortamın hava kalitesini ve nem dengesini sağlamış olur. Bu sayede evinizde her an doğru ve kaliteli hava bulunur.
  • Tek bir dış ünitenin tüm iç üniteler beslenmektedir. Bu durum , binalarda dış ünitelerin sebep olduğu gÖrüntü kirliliğinin Önlenmesine vesile olmaktadır.

VRV Klima Projelendirme ve Uygulaması için Bize Ulaşın !

  • Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

  • +90.212 550 35 70

  • +90.212 550 35 71

  • VRV Daikin

Canlı Dert Ortağı Köşesi Dert Sohbet Hattı

27 Mart 2019 Çarşamba

%100 Doğal Taze Temiz

Bir kişinin değil, Çörek Otu Yağı farklı iş ve yaşam tecrübelerini sepetine koyup, her gün yeni bir heyecanla aynı hayalin peşinden yola koyulan ve TAZEMİZ`de buluşan bir ekibin hikayesi. Sağlığınız ve lezzete dair her şey, bizim için bir tutku. Şimdi ise, en kaliteli organik ürünleri bulabileceğiniz bir adres. Her ürünümüz el emeği, göz nuru ve ürünlerimizde hem sağlık hem de lezzet ön planda. Mahsullerimizin doğallıklarını korumak ve sizlere dalından kopartılmış hissi yaşatmak için hiçbir koruyucu, katkı maddesi ve kimyasal kullanmıyoruz. Bu nedenle, Tazemiz ürünleri ilk açıldığında tazeliğini anlayabiliyorsunuz Çünkü sağlığınızı önemsiyoruz ve bir anne gibi Hindistan Cevizi Yağı düşünüp aile fertlerinin her birinin ürünlerimizi gönül rahatlığı ile tüketmesini istiyoruz. Tazemiz Ürünler olarak, üretim aşamasında Mersin`e özgü geleneklere sahip çıkıyoruz. Ürünlerimizi oluştururken geçmiş zamanlardaki çeşitliliği, yapılışlarındaki sadeliği, basitliği özellikle göz önüne alıyoruz çünkü özlediğiniz tatları sizinle buluşturmayı hedefliyoruz. Ürünlerimizi mutfağınızda görmeyi arzu ediyoruz çünkü sevdiklerimizle paylaştığımız bu keyifli dünyada her şeyin en iyisini, en doğalını ve sağlıklısını istiyoruz. İşte en çokta bu nedenle mutfaklarınızı önemsiyoruz ve sizin yeni İncir Çekirdeği Yağı lezzetler yaratmanızda ,Tazemiz ürünlerini kullanmanızı istiyoruz. Mutfağınız için sunduğumuz her bir ürünün, en yüksek standartlarda olması için titizlik gösteriyoruz. Mutfağınıza giden bu en keyifli yolda her gün yeniden görüşmek dileğiyle…

13 Mart 2019 Çarşamba

İzmir

İzmir Escort Bayan sitelerine girdiğinizde daha o an itibariyle hayatınızda pek çok şeyin ansızın değişeceğini, kendinizi de dahil olmak üzere sıkıcı hayatınıza veda edeceğinize emini. Pek çok İzmirli erkek bugün gece hayatında yanında güzel bir İzmir Escort kızı varken eğleniyor. Bunun en önemli sebebi İzmir Escort kızların çok eğlenceli kişiler olması. Her ortamda kendilerini sıkmadan ve kasmadan hareket eden Escort İzmir kızların beyleri bu denli mutlu etmeleri tabi ki çok normal. Herkes hayattan keyif almak ve biraz eğlenmek ister. buca escort bayanı ile bu durum hem çok normal, hem de çok kolay bir hale geldiğinden beyler her geçen gün bu harika İzmir bayan escort kızlarla daha çok vakit geçirmek için heyecan duyuyor. İçlerindeki isteği bastırmak yerine İzmir escort bayan ile tanışarak çok daha keyifli zamanlar geçirebileceklerini bilmek içlerini rahatlatıyor. İstediği gibi bir hür hayata sahip olamayan kişiler için İzmir Escort kızlarının en denli önemli bir hizmet verdiklerini söylememize de gerek yok. İzmir Escort Sitelere girildiğinde insanlar ihtiyaç duydukları her şeyi zaten çok kolay bir şekilde elde etmeyi başarıyor. İzmir Escort kızları evlerinde de hizmet verdikleri için eğlenmek konusunda onların mekanlarında kendilerini daha özgür hisseden erkekler bu seçimi yapabiliyorlar. Bazen de beyler kendi evlerinde eğlence düzenleyerek veya partiler vererek İzmir Escort bayan hizmetlerini alabiliyorlar. Bu denli özel ve önemli bir hizmetten siz neden mahrum kalasınız ki beyler.

5 Mart 2019 Salı

Uydudan İnternet

GO2SAT UYDU INTERNET

 

go2sat uydu internet hizmeti, herhangi bir karasal veya 3G/4G bağlantıya ihtiyaç duymaz. Türkiye'nin her noktasında direkt uydu üzerinden kesintisiz internet bağlantısı sağlar. Ka bant uydu teknolojisini kullanan go2sat, geniş bant uydu internet bağlantısı sağlar. Uydudan internet bağlantısı ile başta internette sörf olmak üzere veri transferi, email ve diğer pek çok uygulama yüksek hızda ve kesintisiz olarak çalışır. go2sat ile artık ekran önünde beklemek yok.

 

Karasal hatlardan tamamen bağımsız çift yönlü go2sat uydu internet çözümleri ile ister şehir merkezinde ister merkezden uzak bir noktada olun, daima kapsama alanındasınız.

 

Uydudan internet paketleri, özellikle şehirden uzak bölgelerde iş yapan petrol arama firmaları, afet yardım kuruluşları, inşaat firmaları ve akaryakıt istasyonları için tercih edilebilir. Internet altyapısı yetersiz bölgelerde ikamet eden bireysel kullanıcılar için de alternatif iletişim çözümüdür.

 

Türkiye'nin lider uydu servis sağlayıcılarından biri olan Balkan Telekom, uydu internet hizmetlerini go2sat markası ile sunmaktadır. Müşterilerine kesintisiz, ekonomik ve güvenilir uydu internet çözümleri sunan Balkan Telekom, Tooway ve Avanti sistemlerinin yetkili distribütörüdür. Uydu internet fiyatları ve detaylı teknik bilgileri  http://go2sat.net adresinden alabilirsiniz.


 

2 Mart 2019 Cumartesi

Torrent Oyun Dizi İndir

İlk olarak kuruluşumuzdan sonra bir sene içinde 850,000 den fazla indirme için teşekkür etmeyi borç biliriz. Ekip olarak daha fazla zaman ve daha uzun mesailer harcayarak film keyiflerinizi arttırmak için daha fazla çalışacağımızı bilmenizi isteriz. Torrent film indir adresi üzerinden METHBOX'ı takip ederek, son çıkan filmleri takip edebilirsiniz. Bildiğiniz üzere bir seneden fazla süredir mümkün olduğunca her gün yeni torrent fimler paylaşmaktayız! Eklediğimiz yeni torrent filmlere üye hesaplarınızla giriş yapıp yorum yaparak, bir sonra ekleyeceğimiz film hakkında bizlerin düşüncelerini geliştirebilirsiniz. Hoşunuza giden torrent filmlerin sayısını arttırmayı hedefliyoruz.

23 Şubat 2019 Cumartesi

Pimapen Kapı Pencere

Pencere, yapılarda, ulaşım araçlarında mekânı aydınlatma ya da havalandırma amacı güdülerek duvarlara ya da benzer bir sert yüzey üzerine bırakılan açıklıktır. Pencereler genelde bir çerçeve yardımıyla sabit duruma getirilen cam ya da benzeri saydam/yarı saydam materyallerle örtülür. İçeri ya da dışarı doğru açılabilen her bir bölmesine kanat adı pvc kapı pencere verilir. Pencerelerden, kapalı tutuluğu takdirde hava akışını ve sesi önlemesi amacıyla yararlanılır. Pek çok kültürde mimarinin önemli ögelerinden biridir. Özelikle dinî yapıların pimapen kapı pencere inşasında sıkça başvurulan pencereler, cam kullanarak üzerlerinde uygulanan sanatsal çalışmalarla dikkat çekerler. Gotik mimaride sıkça kullanılan vitray en önemli pencere süsleme sanatlarındandır. Binalardaki ısı kayıplarının %25'i pencerelerde meydana gelir. Bu rakam Türkiye'nin pidosan kapı pencere toplam ithalatının %2'sine denktir. Bu açıdan pencerelerdeki ısı kayıplarının önüne geçmek çok önemlidir. Pencerelerin termal değerlerndirmeleri pencerelerde enerji dengesi prensibine göre yapılır.

22 Şubat 2019 Cuma

Toptan Pijama Takımı

Güvenle giyebileceğiniz ve teniniz için de sağlık açısından uygun olacak yumuşacık pijamalar terletmeyen kumaşı, sıkmayan yapısı ve esnek kumaş özellikleriyle evlerinizdeki rahatlığınızı arttıracak ve sizleri ertesi güne dinlenmiş, arınmış, rahatlamış bir şekilde Toptan Pijama hazırlayacak. Hem giyim keyfi ile hem de sağlık açısından olağanüstü özellikler sergileyecek yumuşacık pijamalar, uzun süreler boyunca kullanabileceğiniz ev kıyafetlerinden olacak. Yüksek kalitedeki kumaşı sayesinde defalarca yıkama sonrasında bile kumaş yapısından, renk özelliklerinden ve desenlerinden hiçbir Toptan Pijama İmalatı  şey kaybetmeyecek ve yıllar sonra bile yeni gibi görünüm sergileyecek. Ev içerisinde sizlere şıklığı ve rahatlığı bir arada sunacak yumuşacık pijamalar, uyku zamanında da en rahat şekilde yatış pozisyonları sağlayacak ve asla Toptan Pijama Takımı kesiminden dolayı rahatsızlık, kumaşından dolayı terletme ve benzeri sorunlar yaşatmayarak çok uzun yıllar boyunca kaliteli pijamalar giymenizi sağlayacak. Sizler de birbirinden farklı renklerde, desenlerde ve tasarımlardaki yumuşacık pijamalarla evinizin rahatını en yüksek düzeyde yaşayabilir ve kaliteli ev kıyafetleri ile kendinizi ödüllendirebilirsiniz.